O nama

Mi nismo klasična firma; mi smo grupa posvećenih freelancera koji veruju u moć digitalnog marketinga. Od 2017. godine, spajali smo naše strasti i veštine da bismo kreirali Pravljenjesajtova.rs, kolektiv koji stoji iza nekih od najinovativnijih web rešenja i marketinških strategija. 

Naša filozofija je jednostavna: pružiti kvalitetne usluge koje su dostupne svima, od malih preduzetnika do velikih korporacija. Mi smo dokaz da stručnost ne dolazi sa etiketom velikih agencija, već kroz posvećenost, kreativnost i inovativnost.

Činjenica da Vi sada čitate tekst na našem sajtu je dokaz da svoj posao radimo bolje od konkurencije, u suprotnom bi Vam iskočila njihova reklama ispred naše i bili biste na njihovom sajtu.

Ostvarite pun potencijal pomoću naših usluga

Nudimo vam sve vrste digitalnog marketinga kao i sve vezano za editovanje i kreiranje na insternetu. 

Bićemo Vaš digitalni partner.

pravljenje sajtova
pravljenje sajtova

Često postavljena pitanja

Koliko vremena je potrebno da se napravi web sajt?

Vreme potrebno za izradu web sajta varira u zavisnosti od kompleksnosti projekta, broja stranica i specifičnih funkcionalnosti koje želite. Uobičajeno, jednostavni sajtovi mogu biti gotovi za 3-4 nedelje, dok za složenije projekte može biti potrebno više vremena.

Kako funkcioniše proces izrade sajta?

Naš proces počinje razumevanjem vaših potreba kroz detaljnu konsultaciju. Nakon toga, krećemo u fazu planiranja, dizajna, razvoja, testiranja i, na kraju, lansiranja vašeg sajta. Klijenti su uključeni u svakom koraku kako bismo osigurali da konačni proizvod odgovara vašim očekivanjima.

Koliko košta izrada web sajta?

Cena izrade web sajta zavisi od više faktora, uključujući složenost dizajna, broj stranica, i posebne funkcionalnosti. Naš cenovnik počinje od 100 evra, a za detaljniji predračun, molimo vas da nas kontaktirate.

Kako garantujete zadovoljstvo klijenata?

Naš cilj je da svaki klijent bude zadovoljan, te stoga radimo u tesnoj saradnji s vama tokom celog procesa, uzimajući u obzir sve vaše zahteve i povratne informacije. Naš uspeh se meri vašim zadovoljstvom i postignutim rezultatima.

Mogu li da ažuriram sajt samostalno nakon što je izrađen?

Da, svi sajtovi se izrađuju sa CMS (Content Management System) platformama kao što je WordPress, što klijentima omogućava lako ažuriranje sadržaja bez potrebe za tehničkim znanjem.

Da li nudite usluge održavanja za web sajtove

Nudimo godinu dana besplatnog održavanja sa svakim izrađenim sajtom, što uključuje tehničku podršku, ažuriranja softvera i sigurnosne zakrpe.

Šta ako već imam sajt, ali mi je potrebna njegova optimizacija ili redizajn?

Pružamo usluge optimizacije i redizajna postojećih sajtova. Analiziraćemo vaš trenutni sajt i predložiti poboljšanja koja će povećati njegovu funkcionalnost, brzinu i ukupno korisničko iskustvo.

Kako merite uspeh online reklamnih kampanja?

Uspeh merimo kroz niz metrika, uključujući klikove, impresije, stopu konverzije, i ROI. Pratimo ove pokazatelje da bismo optimizovali kampanje u realnom vremenu i maksimizovali vaš budžet.